• Logo 1

Michael

zaterdag 27 augustus 2022 11:24

Heb je onze informatie-/inschrijfavond gemist? Geen probleem!

Je kunt ook telefonisch of per mail informatie van ons krijgen en/of je inschrijven door te bellen naar  respectievelijk de telefoonnummers 06-29 42 46 31 en 06-11 20 41 96 (WhatsAppen mag ook) of een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend langs te komen op één van onze danslessen. De data van de eerste danslessen vind je in onze agenda op de Homepage.

dinsdag 05 oktober 2021 14:56

Salsa cursussen!

In het komende seizoen starten we bij voldoende animo weer met de salsacursussen! Heb je geen of al een beetje salsaervaring dan zijn deze cursussen ideaal voor je.

Salsacursus voor paren
Op donderdagavond kun je instromen in de Salsacursus van 10 lessen. Salsadansen is niet erg moeilijk. De basispassen zijn consistent en er zijn geen vaste programmavolgordes. Bij ons leer je naar de Salsamuziek te luisteren en daardoor gevoel te krijgen voor het ritme. We leren je de standaard basisfiguren en patronen, maar stimuleren je om te freestylen en je eigen Salsadansstijl te ontwikkelen Voor deze cursus heb je een danspartner nodig. Een Salscursus bestaat uit blokken van 10 lessen á € 90,00 per persoon.

Salsa Solo
Wil je partner niet op les of heb je geen partner en je wil niet afhankelijk zijn van andere danspartners? Dan is deze Solocursus ideaal voor je. Je leert in deze cursus alles zonder een danspartner, zodat je op een feestje of een event ook met een partner kan Salsadansen. We besteden in deze cursus ook aandacht aan de presentatie en styling. Op dinsdagavond kun je instromen in de Salsa Solo, van 20.00-21.00 uur. Een proefles is altijd mogelijk. De Salsa Solo cursus bestaat uit blokken van 10 lessen á € 90,00 per persoon.

Neem voor meer informatie gerust telefonisch (WhatsAppen mag ook) of per email contact met ons op.donderdag 12 augustus 2021 13:56

Salsa cursus 2022-2023

istockphoto 1205576906 612x612

Op donderdagavond van 20.45 tot 21.45 is er een  salsacursus van 10 lessen voor beginners en semi gevorderden. Salsa is echt niet moeilijk, maar moet je gewoon doen en ervaren. Veel mensen  hebben vaak geen goede voorstelling van salsadansen. Ze denken dat het moeilijk is om te leren en dat salsadansen een goede conditie vereist. Salsa is geen statische stijl, maar legt de nadruk op beweging. Dat betekent ook dat er geen vaste volgorde is waarin wordt gedanst. De leider leidt en bepaalt aan de hand van de muziek de figuren. Ingewikkelde armfiguren zijn typerend voor de salsa. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten.

Bij Salsa is het net vooral de bedoeling dat je veel plezier hebt in het dansen.  

De kosten van een salsacursus van 10 lessen bedraagt 90,00 euro per persoon.
Dus twijfel niet en schrijf je in voor deze gezellige en leuke danscursus!
maandag 24 augustus 2020 23:53

Zumba

ZUMBA Dance in Wormer
Zumba brengt sporten en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve lesprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als Calypso, Reggaeton, Salsa, Merengue, Bachata, etc. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! 

Wat houdt een Zumba les in?
Het doel van iedere Zumba les is om op een swingende manier zoveel aan je condtitie te werken en calorieën te verbranden. Tijdens een uur Zumba geeft je stappenteller zeker 5000  stappen aan en verbrand je ongemerkt tot maar liefst 800 calorieën! In iedere les zullen low impact moves worden afgewisseld met high impact moves. Op deze manier is iedere Zumba les een ware interval dansparty!

Instapniveau
Wekelijkse instroom op donderdagavond van 19.30-20.30 is altijd mogelijk. De Zumbales heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Zumba is ook uitermate geschikt voor ouderen en mensen met een mindere lichamelijke conditie en voor iedereen die wil beginnen met Zumba. Je kunt altijd een proefles á 9,00 euro nemen. 

Samen met ons verbeter jij je moves, word je super fit en maken wij iedere les weer tot een feestje!

zaterdag 09 december 2017 11:01

Michael & Ingrid

Wij zijn Michael en Ingrid en dansen al bijna 30 jaar en nog steeds met heel veel plezier. Wij hebben dansen altijd erg leuk gevonden, maar de passie voor het Stijldansen ontvlamde eind jaren 80. Nadat wij al enkele jaren samen waren, besloten we dat het tijd werd om te leren stijldansen. Als geboren Surinamers konden we al aardig een Merengue of Salsa dansen, maar van Stijldansen hadden we letterlijk geen kaas gegeten. Het eerste lesjaar ging ons al heel goed af en wij mochten halverwege het seizoen al instromen  naar het volgende niveau.

Iin het 2e seizoen, stimuleerde onze dansleraar ons om mee te doen aan een danswedstrijd. Dat hadden we nog nooit gedaan of meegemaakt, maar we trokken de stoute dansschoenen aan en deden voor het eerst mee. En wat een leuke ervaring was dat, we dansten onszelf al meteen de finale in. Daarna ging het erg hard. We deden regelmatig met veel succes aan wedstrijden mee en werden ook vaak gevraagd om dansdemonstraties te geven. Daarnaast hebben we ook als dansers reglmatig gefigureerd zoals in de musical My Fair lady met Jos Brink, en in de Nederlandse film Verliefd op Cuba. Als debutant werden wij begin 90-er jaren op de Nederlandse Kampioenschappen als één van de 6 beste paren uit een veld van 105 paren geselecteerd voor de finale. We promoveerden als Debutant meteen naar de Amateurklasse.

Al gauw daarna kondigde onze dochter Devon zich aan en we besloten te stoppen met dansen. Na ongeveer 2 jaar werden we door een dansschool gevraagd om bij de danslessen te assisteren. We werden weer gepakt door het dansvirus en kwamen we op een danswedstrijd als amateur Latin paar uit voor de dansschool waar we les gaven. We dansten ons toen weer meteen de finale in. Daarna dansten we met met veel succes nog een aantal jaren in de Junioren klasse (tot 35 jaar), maar besloten op 42-jarige leeftijd over te stappen naar de Senioren klasse (35+). Ook daar haalden we veel successen. We werden twee jaren op rij het beste Nederlandse Senioren Latin paar van Nederland en werden door de dansbond uitgezonden om Nederland te vertegenwoordigen op de Open EU, de Europese en de Wereldkampioenschappen. In de Open EU werden we 5e van 28 paren uit 21 landen.

In 2004 besloten we op ons topniveau te stoppen met competitie dansen en al onze kennis en ervaring over te dragen aan de leerlingen in onze school. Onze belangrijkste drijfveer hierin was de liefde, de passie en het plezier in dansen. Hoewel we niet meer actief aan competitie dansen deelnemen, trainen we nog regelmatig en nemen we nog lessen om onze danskennis op niveau te houden.

zaterdag 13 mei 2017 20:12

Stijldansen Seizoen 2022-2023

Wij geven met veel enthousiasme en passie les in diverse dansvormen. Het accent ligt bij ons op het Stijldansen. Wij zijn geen dansfabriek, maar een dansschool met kleine groepen en bij ons leer je op een prettige manier dansen. Ieder leerling krijgt van ons de aandacht die hij/zij nodig heeft of wil, zodat je na 1 seizoen dansles op een leuke en behoorlijk niveau kunt dansen.

Een danscursus bestaat uit 28 lessen van 1 uur en loopt van september tot ca juni. In de schoolvakanties zijn wij gesloten. In onze school leer je in de cursus 6 dansen: Engelse Wals (ook wel langzame wals genoemd), Tango, Quickstep, Cha Cha, Rumba en Jive. in de opvolgende cursussen komen daar nog de Weense Wals, de Slow Foxtrot, de Samba en de Paso Doble bij.

Het lesgeld voor een volledige cursus is 230,00 euro per persoon. Wekelijkse instroom bij ons is in overleg mogelijk.


Donderdagavond
19.30-20.30 Zumba
20.45-21.45 Salsa (vanaf 28 oktober a.s.)

Stijldansen Vrijdagavond
19.30-20.30 Combiklasse Beginners/Zilver
20.30-21.45 CombilklasseTopklasse/Open klasse
vrijdag 28 augustus 2015 17:44

Openingsdans Huwelijksfeest

bruidsparen 01
Een mooie en originele openingsdans om het trouwfeest te openen!
Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie het trouwfeest met een openingsdans openen, dan kunnen jullie bij ons terecht om tijdens privélessen een dans aan te leren die goed bij jullie past. Hiermee zetten jullie meteen de toon en sfeer voor jullie avond.

Wat is een openingsdans op maat?
Een openingsdans wordt speciaal voor jullie gemaakt op basis van jullie wensen en ideeën in de dansstijl die jullie leuk vinden. Met het in elkaar zetten van de dans houden we rekening met jullie eigen dansniveau. Voor de dans mag eigen muziek worden meegenomen, maar we kunnen jullie daarin ook adviseren.

Hoe werkt het?
Op de muziek van jullie keuze bedenken wij een originele choreografie, waarbij wij rekening houden met jullie danservaring, wensen en mogelijkheden. Naast de choreografie besteden wij tijdens de privélessen aandacht aan de danshouding, muzikaliteit en uitvoering van de openingsdans. Omdat jullie privéles krijgen, krijgen jullie de nodige individuele aandacht en gaat het leren van de choreografie sneller.

Wat zijn de mogelijkheden?
Er zijn oneindig veel mogelijkheden! Willen jullie graag een romantische openingsdans of juist verrassend? Een klassieke dans zoals een quickstep of cha cha of liever een meer exotische dans als de Merengue of Salsa? Geen probleem we helpen jullie om iet moois neer te zetten op een dans naar keuze. We hebben al veel paren geholpen met het maken van een dans naar hun eigen keuze zoals Engelse Wals, Rock & Roll, Country, Cha Cha, Rumba, Salsa, Merengue. Klompendans, Paso Doble, Zouk, etc.

De voordelen van een openingsdans op maat:
60 minuten individueel gerichte dansles waardoor je de danspassen sneller oppakt en beheerst.

  • Een choreografie, speciaal voor jullie gemaakt
  • Advies over muziekkeuze
  • Muziekopname naar keuze
  • Een video opname van jullie geleerde danspassen, zodat jullie thuis kunnen oefenen 
  • Lestijden/dagen worden in overleg met jullie gepland

Kosten voor de openingsdans.
De privéles bedraagt € 60,00 per uur. (€ 85,- voor 1,5 uur les). Dit is inclusief een drankje en beeld- en muziekopnamen.
Het is ook mogelijk om privéles te volgen met meerdere paren, denk hierbij aan familie en vrienden. Hiervoor hebben wij speciale prijspakketten samengesteld. Het basistarief hiervoor is altijd € 60 per uur en voor elke extra deelnemende leerling komt daar € 10 bij. 

De bruiloft op korte termijn?
Willen jullie graag een openingsdans, maar hebben jullie nog maar een paar weken tot aan de bruiloft. Geen probleem! Wij geven ook lessen van 1,5 uur, 2 uur en 2,5 uur. Hierdoor kunnen wij jullie in enkele avonden of slechts één avond jullie openingsdans leren. Doordat wij jullie choreografie filmen en meegeven, kunnen jullie thuis zelf oefenen.

Vragen en informatie?
Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-29 42 46 34 / 06-11 20 41 96 of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om vrijblijvend informatie bij ons inwinnen.
Gedurende het dansseizoen ben je op de donderdagavond tussen 20.00-21.00 en op vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 op onze leslocatie ook van harte welkom om persoonlijk informatie bij ons in te winnen.

zondag 07 september 2014 20:28

Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Een Mini Salsa Bootcamp duurt 2 tot 2 ½ uur en een Salsa Workshop duurt 1 tot 1 ½ uur. Gedurende deze tijd worden de Salsa basispassen en basisfiguren op intensieve wijze aangeleerd. Deze Bootcamp en Workshop zijn uitermate geschikt voor mensen die kennis willen maken met Salsa, of op niveau willen komen om te kunnen instromen in een Salsa cursus.

zondag 07 september 2014 20:26

Salsa BootCamp

De Salsa BootCamps zijn de intensieve versies van onze Salsa cursussen en miniBootcamp, waarbij de cursus in 1 dagdeel van 4 uur wordt gegeven. Belangrijk om te weten is dat de lesstof tijdens de BootCamp rustig, gestructureerd en in moeilijkheidsgraad opgebouwd wordt. De leraren lopen steeds rond om iedereen te coachen.

Pagina 1 van 2