• Logo 1
dinsdag 05 oktober 2021 14:56

Salsa cursussen!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
In het komende seizoen starten we bij voldoende animo weer met de salsacursussen! Heb je geen of al een beetje salsaervaring dan zijn deze cursussen ideaal voor je.

Salsacursus voor paren
Op donderdagavond kun je instromen in de Salsacursus van 10 lessen. Salsadansen is niet erg moeilijk. De basispassen zijn consistent en er zijn geen vaste programmavolgordes. Bij ons leer je naar de Salsamuziek te luisteren en daardoor gevoel te krijgen voor het ritme. We leren je de standaard basisfiguren en patronen, maar stimuleren je om te freestylen en je eigen Salsadansstijl te ontwikkelen Voor deze cursus heb je een danspartner nodig. Een Salscursus bestaat uit blokken van 10 lessen á € 90,00 per persoon.

Salsa Solo
Wil je partner niet op les of heb je geen partner en je wil niet afhankelijk zijn van andere danspartners? Dan is deze Solocursus ideaal voor je. Je leert in deze cursus alles zonder een danspartner, zodat je op een feestje of een event ook met een partner kan Salsadansen. We besteden in deze cursus ook aandacht aan de presentatie en styling. Op dinsdagavond kun je instromen in de Salsa Solo, van 20.00-21.00 uur. Een proefles is altijd mogelijk. De Salsa Solo cursus bestaat uit blokken van 10 lessen á € 90,00 per persoon.

Neem voor meer informatie gerust telefonisch (WhatsAppen mag ook) of per email contact met ons op.Gelezen: 335 keer Laatst aangepast op zaterdag 27 augustus 2022 11:38