• Logo 1
zondag 09 februari 2020 15:04

NIEUWJAARSBAL 11 JANUARI 2020

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 11 januari 2020 was ons Nieuwjaarsbal. En het was een dankzij alle aanwezigen weer een groot succes. Het thema van de avond was feestelijk en Glamour. En Iedereen had er weer werk van gemaakt en zag er mooi uit. De uitreiking van de Style  Award  vond later op de avond na het hapjes buffet plaats. Rond 21.00 uur kwam vrijwel iedereen binnenstromen en er werd ook meteen veel gedanst. Leuk dat er ook veel oude bekenden aanwezig waren. Natuurlijk kwam ook de schooldance So Cu Pé voorbij. We riepen iedereen op de vloer en deden op Saturday Night Fever een Disco Line Dance in voorbereiding op de Disco wedstrijd die we later zouden doen. De Linedance ging heel aardig en al gauw was het tijd voor de competitie. Joyce en Chris (zus en zwager van Ingrid) werden tot Jury benoemd en zij tikten op de volle vloer 1 voor 1 de Disco dansers af totdat er drie overbleven. Esther Mijnen werd 3e,  Gerrit Blonk werd 2e en Mireille Schilder werd de Deminky Disco Kampioene 2020.

Inmiddels was het buffet klaargezet vol met overheerlijke home made hapjes. De sfeer zat er inmiddels ook al goed in en er werd flink op los gedanst. De genomineerde heren en dames voor de Style Award waren bekend. Dit waren bij de dames Esther Mijnen, Tanja Jongewaard en Mireille Schilder. Bij de heren waren dit Monne Onrust, Gerrit Blonk en Koos Coert. De genomineerden werden samengesteld tot 3 dansparen en zij dansten een Quickstep. Het publiek stemde voor hun favoriete heer en favoriete dame. Nadat de stemmen van het publiek waren geteld bleek dat  de Deminky Style Award New Years Eve werd gewonnen door Esther Mijnen en Monne Onrust. Zij namen hun Award in ontvangst en dansten hun overwinningsdans.

We hebben weer genoten van onze Deminky dansers op dit jaarlijkse feest, wat alweer een nieuwe traditie begint te worden in onze school. Maar een Kerstbal met hetzelfde thema lijkt ons dit jaar toch wel leuk om weer te organiseren.

Gelezen: 574 keer Laatst aangepast op zaterdag 29 februari 2020 12:03