• Logo 1
zaterdag 26 januari 2019 19:01

Nieuwjaarsbal 2019

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Eindelijk was zaterdag 12 januari 2019 de dag
van ons Nieuwjaarsbal gearriveerd. We hadden wat afmeldingen
.v.m. ziekte binnen gekregen, maar desondanks waren er
ruim 60 man aanwezig. Vanaf 21.00 uur webstroomden de deelnemers aan dit jaarlijkse Deminky Event binnen.
De zaal was mooi versierd, de gasten zagen er weer prachtig uit en er ontstond al meteen een goede en gezellige sfeer.

Om 21.30 uur werden alle gasten welkom geheten met een dankwoord aan Alexander van Zoelen, Corrie Sman, Theo en Corrie Sierhuis voor de prachtige fotowand met dansschoollogo die wij van hen cadeau hebben gehad. Van alle gasten werd voor deze mooie fotowand een prachtige foto gemaakt.

De sfeer zat er ná de schooldance op So Cu Pe al meteen goed in. Er werd dan ook behoorlijk veel gedanst. Ondertussen bekeken de Style Award juryeden alle genodigden om te bepalen welke 3 dames en 3 heren genomineerd werden voor de jaarlijkse Style Award. Kort nadat het heerlijke hapjesbuffet, door Ingrid samengesteld en klaargemaakt, was het tijd voor de eerste ronde Twistkampioenschap. Iedereen twistte er lustig oplos en de jury selecteerde vervolgens 6 twisters voor de finale.

Nadat de Twistfinale was gedanst werd de twistranking bekend gemaakt: 1e Bart Korver, 2e Theo Sierhuis, 3e André Jongewaard, 4e Mireille Mooij, 5e Bets Lensen, 6e Kayleigh Jongewaard. Direct daarna werden de genomineerden voor de Style Award bekend gemaakt. Bij de dames waren dit Anouk den Broeder, Mireille Mooij en Femmeke van den Berg. Bij de heren werden Monne Onrust, Theo Sierhuis en Pascal Sman genomineerd. Er werden 3 paartjes samengesteld en zij dansten een Quickstep en het publiek was nu aan de beurt om te stemmen wie van de dames en heren de Style Award New Years Eve 2019 in ontvangst mocht nemen.

Na het stemmen werden de stembriefjes geteld en werden Anouk den Broeder en Monne Onrust uitgeroepen tot de winnaars van de Style Award. Zij namen hun Award met de felicitaties in ontvangst en dansten op een Quickstep hun overwinningsronde. In het laatste uurtje van de avond werd er nog volop gedanst en rond 01.00 uur ging iedereen tevreden huiswaarts.

Wij hebben flink van deze avond genoten en zijn heel blij en trots op onze leerlingen en hopen dat jullie nog heel lang bij ons blijven lessen.

Gelezen: 1074 keer Laatst aangepast op maandag 28 januari 2019 22:46

Afbeelding galerij

{gallery}317{/gallery}