• Logo 1
vrijdag 08 juni 2018 15:01

Afdansavond en Slotbal 2 juni 2018

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 2 juni jongstleden werd het dansseizoen bij ons afgesloten met de Medaltests, dit in combinatie met een slotbal. Bij Deminky’s wordt je niet verplicht om af te dansen. Ook zonder de medaltest mag je bij ons doorstromen naar een volgend niveau. Leuk om te merken dat er altijd paren zijn die willen afdansen. Alle paren kwamen rond 20.00 uur één voor één op het nummer The end of Time van Beyoncé de vloer op en werden aan de toeschouwers voorgesteld. De twee Open Klasse paren dansten een introductiedans op een Engelse Wals.

Het afdansen begon met de Goud/goudster paren en er werd vanaf begin af aan al heel goed gedanst. In het eerste blok was goed te merken dat onze Deminky Dansers best een beetje zenuwachtig waren, maar dat was er na de eerste dansen al snel af en alle paren zetten hun beste dansbeentjes voor. Dit jaar waren er ook enkele dappere zilverparen die een Samba, Paso Doble en Slow foxtrot dansten, én 2 moedige Goudster paren die een Weense Wals aandurfden.

Rond 23.00 uur had iedereen al zijn dansen gedaan en konden de cijfers verwerkt worden. Na de uitreiking van de certificaten, werd bekend gemaakt wie de winnaars van de Style Award Season Edition werden. Deze keer wonnen Kaylee Jongewaard en Hans Denneman, op basis van een unaniem besluit van onze jury, de Deminky Style Award Season Edition 2018.

Het was weer een zeer geslaagde avond met weer leuke leerlingen en toeschouwers. Hopelijk zien we iedereen volgend seizoen weer terug op onze dansvloer en remember: KEEEEEEP DANCING!

Gelezen: 1048 keer Laatst aangepast op zaterdag 09 juni 2018 00:47

Afbeelding galerij

{gallery}312{/gallery}