• Logo 1
dinsdag 30 januari 2018 08:56

Nieuwjaarsbal 2018

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Voor de tweede achtereenvolgende keer organiseerden wij een Nieuwjaarsbal i.p.v. een Kerstbal. Dit jaarlijkse Nieuwjaarsbal wordt een nieuwe traditie bij Deminky’s. De kledingcode voor deze avond was feestelijke kleding. Iedereen zag er prachtig uit. Het stemmen voor de Style Award was deze avond volledig een aangelegenheid voor onze gasten om hun stem uit te brengen. De top 3 bij de heren voor de Style Award waren Bas de Haan, Bert Sierhuis en Damiano van de Linden en Peter Lensen. Damiano en Peter hadden even veel stemmen. Bij de dames bestond de top 3 uit Eline Daas, Corrie van den Beld en Liesje de Haas. De Style werd deze keer wel verdiend gewonnen door Liesje de Haas en Bert Sierhuis en na het in ontvangst nemen van hun Award dansten zij op een Quickstep hun overwinningsdans.Op deze avond kwamen ook de linedances So Cu Pe, Follow the leader en Proud Mary voorbij. Iedereen deed op alle linedances gezellig mee en de sfeer zat er goed in.

Na een oproep voor de Cha Cha Ton, meldden zich 11 paren aan. Devon onze dochter was de jury voor deze Cha Cha competitie. Na de voorronde en de halve finale, bleven er 3 finalisten over nl. Ben Mijnen en Samira Mijnen, Peter Lensen en Bets Lensen, Jort van den Berg en Femke van den Berg. Van deze 3 koppels werden 3 nieuwe paren samengesteld. Op deze wijze hadden alle koppels een gelijke kans op de eerste plaats. Peter en Samira, Ben en Femke en Jort en Bets dansten als nieuw samengestelde koppels de finale. In deze finale werden Jort en Bets 3e, Ben en Femke werden 2e en Peter en Samira werden uitgroepen tot winnaars van de Cha Cha Ton. Na de Cha Cha Ton, stond het hapjes buffet klaar. Iedereen werd opgeroepen om zichzelf van de lekkere hapjes te voorzien en het buffet bleef de rest van de avond ook staan.

Het was weer een hele gezellige en geslaagde avond met bijzonder leuke mensen en we hopen dat we iedereen op de volgende dansavonden weer bij ons op de dansvloer te zien.
Gelezen: 1243 keer Laatst aangepast op vrijdag 08 juni 2018 15:01

Afbeelding galerij

{gallery}311{/gallery}