Skip to main content

Laatste nieuws

Zumba

Donderdagavond
19.30-20.30 Zumba Dance (Ervaring is niet nodig)

Bij ons betaal je geen maandbedrag voor de Zumbales, maar schaf je een 10 of 20 ritten kaart aan, zodat je nooit lessen hoef te missen en je lesgeld voor 100% kunt gebruiken.

  • 10 rittenkaart € 80,00 (maximaal 3 maanden geldig)
  • 20 rittenkaart € 150,00 (maximaal 6 maanden geldig)

Zumba Dance in Wormer
Zumba brengt sporten en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve lesprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als Calypso, Reggaeton, Salsa, Merengue, Bachata, etc. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel!

Wat houdt een Zumba les in?
Het doel van iedere Zumba les is om op een swingende manier zoveel aan je condtitie te werken en calorieën te verbranden. Tijdens een uur Zumba geeft je stappenteller zeker 5000 stappen aan en verbrand je ongemerkt tot maar liefst 800 calorieën! In iedere les zullen low impact moves worden afgewisseld met high impact moves. Op deze manier is iedere Zumba les een ware interval dansparty!

Instapniveau
Wekelijkse instroom op donderdagavond van 19.30-20.30 is altijd mogelijk. De Zumbales heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Zumba is ook uitermate geschikt voor ouderen en mensen met een mindere lichamelijke conditie en voor iedereen die wil beginnen met Zumba. Je kunt altijd een proefles á 9,00 euro nemen.

Samen met ons verbeter jij je moves, word je super fit en maken wij iedere les weer tot een feestje!