• Logo 1

Nieuws over Stijldansen

Stijldansen Seizoen 2022-2023

Wij geven met veel enthousiasme en passie les in diverse dansvormen. Het accent ligt bij ons op het Stijldansen. Wij zijn geen dansfabriek, maar een dansschool met kleine groepen en bij ons leer je op een prettige manier dansen. Ieder leerling krijgt van ons de aandacht die hij/zij nodig heeft of wil, zodat je na 1 seizoen dansles op een leuke en behoorlijk niveau kunt dansen.

Een danscursus bestaat uit 28 lessen van 1 uur en loopt van september tot ca juni. In de schoolvakanties zijn wij gesloten. In onze school leer je in de cursus 6 dansen: Engelse Wals (ook wel langzame wals genoemd), Tango, Quickstep, Cha Cha, Rumba en Jive. in de opvolgende cursussen komen daar nog de Weense Wals, de Slow Foxtrot, de Samba en de Paso Doble bij.

Het lesgeld voor een volledige cursus is 230,00 euro per persoon. Wekelijkse instroom bij ons is in overleg mogelijk.


Donderdagavond
19.30-20.30 Zumba
20.45-21.45 Salsa (vanaf 28 oktober a.s.)

Stijldansen Vrijdagavond
19.30-20.30 Combiklasse Beginners/Zilver
20.30-21.45 CombilklasseTopklasse/Open klasse

Lees meer


Openingsdans Huwelijksfeest

bruidsparen 01
Een mooie en originele openingsdans om het trouwfeest te openen!
Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie het trouwfeest met een openingsdans openen, dan kunnen jullie bij ons terecht om tijdens privélessen een dans aan te leren die goed bij jullie past. Hiermee zetten jullie meteen de toon en sfeer voor jullie avond.

Wat is een openingsdans op maat?
Een openingsdans wordt speciaal voor jullie gemaakt op basis van jullie wensen en ideeën in de dansstijl die jullie leuk vinden. Met het in elkaar zetten van de dans houden we rekening met jullie eigen dansniveau. Voor de dans mag eigen muziek worden meegenomen, maar we kunnen jullie daarin ook adviseren.

Hoe werkt het?
Op de muziek van jullie keuze bedenken wij een originele choreografie, waarbij wij rekening houden met jullie danservaring, wensen en mogelijkheden. Naast de choreografie besteden wij tijdens de privélessen aandacht aan de danshouding, muzikaliteit en uitvoering van de openingsdans. Omdat jullie privéles krijgen, krijgen jullie de nodige individuele aandacht en gaat het leren van de choreografie sneller.

Wat zijn de mogelijkheden?
Er zijn oneindig veel mogelijkheden! Willen jullie graag een romantische openingsdans of juist verrassend? Een klassieke dans zoals een quickstep of cha cha of liever een meer exotische dans als de Merengue of Salsa? Geen probleem we helpen jullie om iet moois neer te zetten op een dans naar keuze. We hebben al veel paren geholpen met het maken van een dans naar hun eigen keuze zoals Engelse Wals, Rock & Roll, Country, Cha Cha, Rumba, Salsa, Merengue. Klompendans, Paso Doble, Zouk, etc.

De voordelen van een openingsdans op maat:
60 minuten individueel gerichte dansles waardoor je de danspassen sneller oppakt en beheerst.

  • Een choreografie, speciaal voor jullie gemaakt
  • Advies over muziekkeuze
  • Muziekopname naar keuze
  • Een video opname van jullie geleerde danspassen, zodat jullie thuis kunnen oefenen 
  • Lestijden/dagen worden in overleg met jullie gepland

Kosten voor de openingsdans.
De privéles bedraagt € 60,00 per uur. (€ 85,- voor 1,5 uur les). Dit is inclusief een drankje en beeld- en muziekopnamen.
Het is ook mogelijk om privéles te volgen met meerdere paren, denk hierbij aan familie en vrienden. Hiervoor hebben wij speciale prijspakketten samengesteld. Het basistarief hiervoor is altijd € 60 per uur en voor elke extra deelnemende leerling komt daar € 10 bij. 

De bruiloft op korte termijn?
Willen jullie graag een openingsdans, maar hebben jullie nog maar een paar weken tot aan de bruiloft. Geen probleem! Wij geven ook lessen van 1,5 uur, 2 uur en 2,5 uur. Hierdoor kunnen wij jullie in enkele avonden of slechts één avond jullie openingsdans leren. Doordat wij jullie choreografie filmen en meegeven, kunnen jullie thuis zelf oefenen.

Vragen en informatie?
Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-29 42 46 34 / 06-11 20 41 96 of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om vrijblijvend informatie bij ons inwinnen.
Gedurende het dansseizoen ben je op de donderdagavond tussen 20.00-21.00 en op vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 op onze leslocatie ook van harte welkom om persoonlijk informatie bij ons in te winnen.

Lees meer