• Logo 1

Nieuws over Salsa

Solo Salsa

Salsa Solo


Geen partner om mee te dansen? Geen probleem! 

Wij starten binnenkort op dinsdag- of donderdagavond van 20.30-21.30 uur met een cursus salsadansen.

Vele mensen willen graag salsa leren dansen maar kunnen geen danspartner vinden.
De cursus Latin solo is voor dames en heren die geen danspartner hebben maar toch lekker willen dansen op Salsamuziek

Doe mee aan deze Salsa Solo cursus en neem al je familie, vrienden en kennissen.
Er worden choreografieën aangeleerd die je overal kunt gebruiken, daarnaast besteden we ook aandacht aan de Salsa Shines en Salsa Styling.
De cursus Salsa Solo bestaat uit 10 lessen en de kosten bedragen € 90,00 per persoon.
Je kunt een proefles á € 8,00 nemen, aan het einde van de les kun je beslissen om al dan niet door te gaan met de cursus of te stoppen zonder kosten.

Je kunt je per mail, telefonisch of per whatsapp bij ons aanmelden.

 

Lees het volledige artikel


Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Een Mini Salsa Bootcamp duurt 2 tot 2 ½ uur en een Salsa Workshop duurt 1 tot 1 ½ uur. Gedurende deze tijd worden de Salsa basispassen en basisfiguren op intensieve wijze aangeleerd. Deze Bootcamp en Workshop zijn uitermate geschikt voor mensen die kennis willen maken met Salsa, of op niveau willen komen om te kunnen instromen in een Salsa cursus.

Lees het volledige artikel


Salsa BootCamp

Salsa BootCamp

De Salsa BootCamps zijn de intensieve versies van onze Salsa cursussen en miniBootcamp, waarbij de cursus in 1 dagdeel van 4 uur wordt gegeven. Belangrijk om te weten is dat de lesstof tijdens de BootCamp rustig, gestructureerd en in moeilijkheidsgraad opgebouwd wordt. De leraren lopen steeds rond om iedereen te coachen.

Lees het volledige artikel


Onze Salsa

Onze Salsa

Wij geven Salsales op verschillende niveaus en onze lessen bestaan voor 80% uit Salsa en Merengue. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan Bachata en Zouk. Onze Salsa stijl is gebaseerd op Cuban Style, met een vleugje eigen freestyle (interpretatie). Daarnaast besteden we in de les veel aandacht aan techniek, muzikaliteit en instrumental footwork een belangrijk onderdeel van de les. Ook werken we aan de Man en Lady Styling, danshouding en presentatie.

Lees het volledige artikel