• Logo 1

Nieuws over Salsa

Salsa cursus 2021-2022

SAlsa dansen

Bij voldoende animo starten wij op de donderdagavond 28 oktober van 20.45 tot 21.45 een salsacursus van 10 lessen voor beginners en semi gevorderden. Salsa is echt niet moeilijk, maar moet je gewoon doen en ervaren. Veel mensen  hebben vaak geen goede voorstelling van salsadansen. Ze denken dat het moeilijk is om te leren en dat salsadansen een goede conditie vereist. Salsa is geen statische stijl maar legt de nadruk op beweging. Dat betekent ook dat er geen vaste volgorde is waarin wordt gedanst. De leider leidt en bepaalt aan de hand van de muziek de figuren. Ingewikkelde figuren met de armen zijn typisch voor de salsa. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten.

Bij salsa is het vooral de bedoeling, zoals bij de meeste dansstijlen, dat je zoveel mogelijk plezier hebt in het dansen. Samen of alleen. 

De kosten van een salsacursus van 10 lessen bedraagt 90,00 euro per persoon.
Dus twijfel niet en schrijf je in voor deze gezellige en leuke danscursus!

Lees het volledige artikel


Solo Salsa

Salsa Solo


Geen partner om mee te dansen? Geen probleem! 

Wij starten binnenkort op dinsdag- of donderdagavond van 20.30-21.30 uur met een cursus salsadansen.

Vele mensen willen graag salsa leren dansen maar kunnen geen danspartner vinden.
De cursus Latin solo is voor dames die geen danspartner hebben maar toch lekker willen dansen op Salsamuziek

Doe mee aan deze Salsa Solo cursus en neem al je familie, vrienden en kennissen mee.
Er worden choreografieën aangeleerd die je overal kunt gebruiken, daarnaast besteden we ook aandacht aan de Salsa Shines en Salsa Styling.
De cursus Salsa Solo bestaat uit 10 lessen en de kosten bedragen € 90,00 per persoon.
Je kunt een proefles á € 9,00 nemen, aan het einde van de les kun je beslissen om al dan niet door te gaan met de cursus of te stoppen.

Je kunt je per mail, telefonisch of per whatsapp bij ons aanmelden.

 

Lees het volledige artikel


Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Een Mini Salsa Bootcamp duurt 2 tot 2 ½ uur en een Salsa Workshop duurt 1 tot 1 ½ uur. Gedurende deze tijd worden de Salsa basispassen en basisfiguren op intensieve wijze aangeleerd. Deze Bootcamp en Workshop zijn uitermate geschikt voor mensen die kennis willen maken met Salsa, of op niveau willen komen om te kunnen instromen in een Salsa cursus.

Lees het volledige artikel


Salsa BootCamp

Salsa BootCamp

De Salsa BootCamps zijn de intensieve versies van onze Salsa cursussen en miniBootcamp, waarbij de cursus in 1 dagdeel van 4 uur wordt gegeven. Belangrijk om te weten is dat de lesstof tijdens de BootCamp rustig, gestructureerd en in moeilijkheidsgraad opgebouwd wordt. De leraren lopen steeds rond om iedereen te coachen.

Lees het volledige artikel