• Logo 1

Nieuws over Salsa

Salsa cursus 2022-2023

istockphoto 1205576906 612x612

Op donderdagavond van 20.45 tot 21.45 is er een  salsacursus van 10 lessen voor beginners en semi gevorderden. Salsa is echt niet moeilijk, maar moet je gewoon doen en ervaren. Veel mensen  hebben vaak geen goede voorstelling van salsadansen. Ze denken dat het moeilijk is om te leren en dat salsadansen een goede conditie vereist. Salsa is geen statische stijl, maar legt de nadruk op beweging. Dat betekent ook dat er geen vaste volgorde is waarin wordt gedanst. De leider leidt en bepaalt aan de hand van de muziek de figuren. Ingewikkelde armfiguren zijn typerend voor de salsa. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten.

Bij Salsa is het vooral de bedoeling dat je veel plezier hebt in het dansen.  

De kosten van een salsacursus van 10 lessen bedraagt 90,00 euro per persoon.
Dus twijfel niet en schrijf je in voor deze gezellige en leuke danscursus!

Lees het volledige artikel


Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Een Mini Salsa Bootcamp duurt 2 tot 2 ½ uur en een Salsa Workshop duurt 1 tot 1 ½ uur. Gedurende deze tijd worden de Salsa basispassen en basisfiguren op intensieve wijze aangeleerd. Deze Bootcamp en Workshop zijn uitermate geschikt voor mensen die kennis willen maken met Salsa, of op niveau willen komen om te kunnen instromen in een Salsa cursus.

Lees het volledige artikel


Salsa BootCamp

Salsa BootCamp

De Salsa BootCamps zijn de intensieve versies van onze Salsa cursussen en miniBootcamp, waarbij de cursus in 1 dagdeel van 4 uur wordt gegeven. Belangrijk om te weten is dat de lesstof tijdens de BootCamp rustig, gestructureerd en in moeilijkheidsgraad opgebouwd wordt. De leraren lopen steeds rond om iedereen te coachen.

Lees het volledige artikel