Skip to main content

Laatste nieuws

Kerstbal 16 december 2023

 

De leukste en gezelligste Deminky Dansavond van het hele seizoen. Die mag je niet missen en daar moet je echt bij zijn. Op deze avond kan je alle geleerde danspassen oefenen en ook mensen uit je eigen en andere cursussen en dansstijlen ontmoeten. Ondertussen kun je ook genieten van een drankje en lekkere home made hapjes.

Dit jaar met als Thema: Glitter en Glamour en Bling Bling. Pak maar flink uit want je mag helemaal over de Top gaan. Om dat te stimuleren wordt uiteraard weer de traditionele Deminky Style Award uitgereikt aan de mooist verzorgde Dame en Heer. Casual kleding zoals jeans, shirts, sweaters, hoodies en sneakers of sportschoenen, zijn dus echt niet toegestaan.

De entree is € 12.50 per persoon (introducees zijn van harte welkom). Dit is inclusief de Deminky Style Award, lekkere hapjes, een mini Tombola en een dansworkshop.

Leuk als je er ook bij wil zijn! Reserveer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of via whatsapp 06-29424634 je kaartjes. Wees er wel tijdig bij, want het loopt al snel vol.

Locatie: Vendeliers, Knollendammerstraat 28, Wormer