• Logo 1
  • Start
zondag, 07 september 2014 20:28

Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Een Mini Salsa Bootcamp duurt 2 tot 2 ½ uur en een Salsa Workshop duurt 1 tot 1 ½ uur. Gedurende deze tijd worden de Salsa basispassen en basisfiguren op intensieve wijze aangeleerd. Deze Bootcamp en Workshop zijn uitermate geschikt voor mensen die kennis willen maken met Salsa, of op niveau willen komen om te kunnen instromen in een Salsa cursus.


In het seizoen zullen met regelmaat Bootcamps en Workshops door ons georganiseerd worden. Ook op verzoek van externen organiseren wij in overleg een Bootcamp of Workshop bij ons in de school, of bij jou op locatie. Dit kan bijvoorbeeld als onderbreking van een lange cursus/training, een personeelsuitje, een bedrijfsfeestje of om te kunnen schitteren op je eigen trouwfeest, verjaardag, of jubileum, etc. Wil je liever in een besloten setting les hebben, dan kun je bij ons ook een priveles van 1 uur nemen. Afhankelijk van je danservaring, motivatie en enthousiasme kun je in een paar privelessen de basisfiguren van de Salsa dansen. In een priveles kunnen maximaal 3 paren deelnemen.


We geven in al onze lessen veel aandacht aan de danstechniek, maar brengen de lessen wel op een relaxte, luchtige en vrolijke manier. Voor nadere informatie over onze Salsalessen, Bootcamps en Workshops en de daaraan verbonden kosten kun je altijd vrijblijven per email of telefonisch contact met ons opnemen.

Meer in deze categorie: « Salsa BootCamp