• Logo 1
  • Start
zondag, 07 september 2014 20:20

Onze Salsa

Wij geven Salsales op verschillende niveaus en onze lessen bestaan voor 80% uit Salsa en Merengue. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan Bachata en Zouk. Onze Salsa stijl is gebaseerd op Cuban Style, met een vleugje eigen freestyle (interpretatie). Daarnaast besteden we in de les veel aandacht aan techniek, muzikaliteit en instrumental footwork een belangrijk onderdeel van de les. Ook werken we aan de Man en Lady Styling, danshouding en presentatie.

Salsa heeft een totaal andere 'flow' en presentatie dan andere Latin dansen als Cha Cha, Rumba of Samba waar wij ook les in geven. Al het footwork dat we aanleren komt tot uiting in het samen dansen. We leggen uitgebreid en met veel passie alle kleine details van goed leiden en volgen uit. Uiteraard op een zodanige manier dat je ongemerkt met je lichaam de Salsa moves tot uiting brengt. Daarnaast vertellen we je ook eea over de geschiedenis van de Salsa.

De kracht van onze dansschool is dat we met twee dansleraren aan kleine groepen leerlingen lesgeven, waardoor elke leerling ongeacht het dansniveau de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Voor deelname aan al onze salsa lessen en boorcamps is het prettiger als je met een eigen danspartner deeleneemt.


Meer in deze categorie: Salsa BootCamp »