• Logo 1

Nieuws over Salsa

Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Mini Salsa Bootcamp, Salsa Workshop en Salsa privéles

Een Mini Salsa Bootcamp duurt 2 tot 2 ½ uur en een Salsa Workshop duurt 1 tot 1 ½ uur. Gedurende deze tijd worden de Salsa basispassen en basisfiguren op intensieve wijze aangeleerd. Deze Bootcamp en Workshop zijn uitermate geschikt voor mensen die kennis willen maken met Salsa, of op niveau willen komen om te kunnen instromen in een Salsa cursus.

Lees het volledige artikel


Salsa BootCamp

Salsa BootCamp

De Salsa BootCamps zijn de intensieve versies van onze wekelijkse Salsa cursussen en miniBootcamp, waarbij de cursus in 1 dagdeel van 4 uur wordt gegeven. Belangrijk om te weten is dat de lesstof tijdens de BootCamp rustig, gestructureerd en in moeilijkheidsgraad opgebouwd wordt. De leraren lopen steeds rond om iedereen te coachen.

Lees het volledige artikel


Onze Salsa

Onze Salsa

Wij geven Salsales op verschillende niveaus en onze lessen bestaan voor 80% uit Salsa en Merengue. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan Bachata en Zouk. Onze Salsa stijl is gebaseerd op Cuban Style, met een vleugje eigen freestyle (interpretatie). Daarnaast besteden we in de les veel aandacht aan techniek, muzikaliteit en instrumental footwork een belangrijk onderdeel van de les. Ook werken we aan de Man en Lady Styling, danshouding en presentatie.

Lees het volledige artikel